Het bestuur van de Elisabeth van der Werf stichting

bestuur

De bestuurssamenstelling is als volgt:

1.. voorzitter:

De heer Hein Teeuwen
Nesse 8
2771 VW Boskoop

2. Penningmeester/secretaris:

Mevrouw mr. Annemieke Lenderink-Santerse
Baneheide 47
6353 AK Baneheide

3. bestuurder (portefeuille Onroerende Zaken):

De heer Dirk Keij
Lammenschansweg 79
2313 DK Leiden

Registratie Kamer van Koophandel

Klik hier voor Uittreksel Kamer van Koophandel

Het beloningsbeleid

Het beloningsbeleid is als volgt:
De bestuurders ontvangen een vergoeding voor de door hen verrichte diensten en door hen gemaakte onkosten van 425 euro per maand. (deze beloning geldt vanaf juli 2015; daarvoor ontvingen de bestuurders een beloning van 300 euro per maand).
De bestuurders komen gemiddeld 10 keer per jaar bij elkaar in Leiden om de voortgang te bespreken, verhuurde onroerende zaken te controleren, met huurders, aannemers en onderaannemers af te spreken, betalingen te fiatteren en alle andere werkzaamheden die te verrichten die bij het beheer van het vermogen van de stichting komen kijken. .

Specifieke taken van de afzonderlijke bestuurders zijn:

Communicatie en algehele leiding: : De heer Teeuwen

Financiële administratie en communicatie:  Mevrouw Lenderink;

Alle werkzaamheden die betrekking hebben op de onroerende zaken:  De heer Keij.

De bestuursvergaderingen vinden in het algemeen plaats ten kantore van de heer Hein Teeuwen, De Sitterlaan 89 te Leiden.

Het beheer van het vermogen wordt in overleg met de drie bestuursleden uitgevoerd.